1. Welcome to the Starbound support forums. Please check the support FAQs before posting: http://playstarbound.com/support

Bug/Issue Multiplayer bug

Discussion in 'Starbound Support' started by Kimmyyyyyyyyy, Oct 29, 2018.

  1. Kimmyyyyyyyyy

    Kimmyyyyyyyyy Intergalactic Tourist

    We are 2 people who has working sologames of Starbound, but when we try to do multiplayer it doesn't work. The one who joins gets stuck in their spaceship travelling infinite trough space. Sometimes that person can't even interact with objects inside their ship and the navigation system show up as all black. When we try inviting each other to a party, the invite doesn’t show for the other. The game randomly crashes and there is no way to leave the game without crashing. We have tried both playing on our own server (that worked before) and joining the other through steam, but we get the exact same results. Both have all the same mods installed (also in the server). We didn’t download anything new or change anything.
     
  2. Iris Blanche

    Iris Blanche Master-Pudding Forum Moderator

    Please provide your starbound.log files and also the servers log file as well.
     
  3. Kimmyyyyyyyyy

    Kimmyyyyyyyyy Intergalactic Tourist

    Do we need to send you only the "starbound.log" and "starbound_server.log" or all the other "...log.1" "...log.2" etc etc as well ?
     
  4. NexusTheBrony

    NexusTheBrony Spaceman Spiff

    only .log
     
  5. Kimmyyyyyyyyy

    Kimmyyyyyyyyy Intergalactic Tourist

    Here are the files you asked, I removed the ip adresses in the server log file due to privacy reasons.
     

    Attached Files:

  6. Kimmyyyyyyyyy

    Kimmyyyyyyyyy Intergalactic Tourist

    Any news?
     
  7. Iris Blanche

    Iris Blanche Master-Pudding Forum Moderator

    Please make sure all mods are updated and that all players and the server are using the exact same mods with the exact same version.
     
  8. Kimmyyyyyyyyy

    Kimmyyyyyyyyy Intergalactic Tourist

    We uninstalled and reinstalled every mod into the server mod file, checked every mod for any updates, reinstalled them, restart everything and it still doesnt work.
     

Share This Page